o programu

Business Gladiator je podjetniški program, ki je prvič organiziran leta 2021. Zasnoval ga je Marko Vukobrat po vzoru različnih uspešnih tujih in domačih podjetniških izzivov, ki uspešno pomagajo mladim podjetjem (in tistim, ki to še niso), da živijo svoje podjetniške sanje ter se ob pomoči mentorjev in drugih organizacij izstrelijo na trg.

Program je sestavljen iz več različnih dogodkov in delavnic, ki so tako kot celoten program za udeležence brezplačni. Različni strokovnjaki in mentorji pomagajo podjetnikom razviti ves potencial in omogočiti hiter razvoj ideje ter izjemno rast poslovanja. Prva izvedba programa se je zaključila z gala prireditvijo »Grand finale Business Gladiator« prvo sredo v decembru 2021 v Novem mestu. Finalisti so se predstavili pred komisijo, investitorji, poslovnimi angeli in drugimi.

Tekom programa so udeleženci pod budnim očesom mentorjev iz Podjetniškega inkubatorja Podbreznik, ki deluje pod okriljem Razvojnega centra Novo mesto razvili več uspešnih podjetniških zgodb, ki se uspešno nadaljujejo in prodirajo na različne trge. Mentorsko ekipo sestavljajo:

Marko Vukobrat, vodja progama Business Gladiator

Franci Bratkovič

Simon Jeraj

Aleksej Metelko

Anja Jakše

Janez Gorenc